Краса та здоров'я

Вчені виявили дивовижні переваги для здоров’я від цибулі!

Здоров’я щитовидної железыЛук або Allium cepa, особливо червоні, містять фосфорну кислоту, яка дуже корисна для щитовидної залози. Одне відоме народне засіб – натирати соком сирого червоного лука по всій шиї, щоб стимулювати вироблення щитовидною залозою потрібної кількості гормонів.Природні сполуки в червоному луці, такі як антиоксиданти, які уповільнюють передчасне старіння і знижують кров’яний тиск, що знижує навантаження на щитовидну залозу.

Що таке фосфорна кислота? Кислота з фосфору, мінерал. Вони допомагають кальцію формувати міцні зуби і кістки і підтримує функцію нирок, накопичення енергії і здоров’я щитовидної залози.Природний антиоксидантОдним з головних переваг цибулі є їх високий вміст антиоксидантів.

Він уповільнює процес окислення, реакцію, яка пошкоджує клітини і викликає довгострокові захворювання, такі як діабет і рак.Цибулю, включаючи білий лук, містить більше 25 різних видів антиоксидантів і флавоноїдів. До них відносяться антоціани, характерні для червоного цибулі і відповідальні за надання їм глибокого, яскравого кольору.

Численні дослідження показали, що люди, які дотримуються дієти, багатої антоцианинами, мають значно знижений ризик розвитку серцевих захворювань.Флавоноїди-це різноманітна група рослинних хімікатів, присутніх у фруктах і овочах, які ми їмо. Вони допомагають виробляти їх яскраві кольори і містять потужні антиоксиданти.

Антоціани-це водорозчинні пігменти являють собою тип флавоноїдів з антиоксидантні, протизапальні, противірусні та протираковими властивостями. Вони мають різні відтінки (фіолетовий, червоний або синій) в залежності від рівня pH.Корисні для здоров’я сердцаЛук корисний для здоров’я серця.

Антиоксиданти в луці не тільки допомагають боротися із запаленням. Вони також допомагають знизити рівень холестерину і тригліцеридів, що призводить до зниження ризику серцевих захворювань.Користь для здоров’я протизапального лука допомагає в зниженні високого кров’яного тиску і небезпечних згустків крові.

Дослідження показують, що вживання багатого кверцетином екстракту лука знижує кров’яний тиск у 70 пацієнтів з надмірною вагою. Це ж наукове дослідження також показало, що 54 жінки спостерігали значне зниження холестерину ЛПНЩ при вживанні великої кількості сирого червоного цибулі.Кварцетин -це рослинний пігмент, присутній в таких продуктах, як червоне вино, червоний лук, ягоди, яблука, а також зелений і гречаний чай.

Він володіє антиоксидантними властивостями, які борються з вільними радикалами, зменшують запалення і знижують високий кров’яний тиск.Повні корисних поживних веществЛук багатий живильними речовинами, але досить низький в калоріях, роблячи їх здоровим компонентом у будь-якій дієті. Цибуля середнього розміру містить всього 44 калорії, але в ньому багато клітковини і вітамінів і мінералів.

Переваги лука включають високий вміст вітаміну С, який допомагає регулювати імунну систему для боротьби із застудою, підвищує вироблення колагену, відновлює тканини і допомагає організму засвоювати залізо.Калій також дивовижний мінерал, знайдений в луці. Це важливий компонент у задачі організму: балансувати біологічні рідини, передавати нерви, допомагати функціонування нирок і скорочувати м’язи.
Підписуйтесь на наш КАНАЛ, ставте подобається! Ще більше корисної та потрібної інформації про здоров’я чекає Вас попереду.

Related posts

Leave a Comment