Краса та здоров'я

Для здоров’я на сніданок їм овсяноблин. 5 улюблених варіантів начинок

Нещодавно я спантеличилася зниженням ваги, тому перейшла на режим правильного харчування. Вірніше навіть не режим, а намагаюся себе привчити до нового способу життя. З усіх варіантів завтра моїм самим улюбленим став овсяноблин.

Парадоксально, на пару років назад я про таке і не чула, а приготувала його перший раз тільки в цьому році.Деякі люди кажуть, що овсяноблин несмачний і прісний. на мене, це хибна думка, адже смак овсяноблина цілком і повністю залежить від начинки, яку ви в нього покладіть.

Хочу з вами поділитися п’ятьма варіантами улюблених начинок для овсяноблина, але спершу скажу короткий рецепт, за яким роблю блін. В інтернеті тьма рецептів, але більшість відрізняються. Методом проб і помилок я знайшла для себе ідеальний рецепт.

Продукти на один млинець:4 столові ложки вівсянки;8 столових ложок молока, Одне яйце.Процес приготовления1. Змішую всі компоненти і промалываю блендером.

Якщо блендера немає, то з ночі замочіть вівсянку на молоці, потім змішайте з яйцем і консистенція для випічки готова. Я не солю її і не додаю цукор.2.

На розігріту сковороду з крапелькою масла виливаю вівсяну масу, закриваю кришкою і готую. Близько хвилини великий вогонь, після зменшую. Десь через три хвилини перевертаю блін.

Пропекаю ще хвилину і знімаю. Такий спосіб дозволяє мені уникнути рваного млинця.Начинки1.

Фруктово-ягоднаяТворог з бананом плюс ягоди. Для цього беру звичайний несолодкий сир і половинку банана. За допомогою блендера перетворюю їх на солодкий м’який сирок.

Намазую на млинець і викладаю ягоди. Ягоди використовую з заморозки, у мене багато смородини, аґрусу, журавлини та іншого добра.2.

Арахисово-банановаяНесладкую арахісову пасту намазую на половинку млинця і додаю гуртки банана. Накриваю другою стороною млинця і вуаля смачний сніданок готовий. Арахісова паста сама по собі дуже калорійна, але блін в мене йде пару чайних ложок, а це не шкідливо.

Навпаки, джерело білка і користі.3. Низькокалорійний мармеладЕще один солодкий варіант – намазати блін низькокалорійним мармеладом.

Їх випускають різні бренди, мені з усього різноманіття смаків сподобався Соковитий апельсин від Іван-Поле. При бажанні, можна і власним намазати джемом :)4. Сирний сир і авокадоИз несолодких варіантів вівсяного млинця мені сподобалися два.

Перший це намазати вівсяний млинець тонким своєму сирного сиру і зверху покласти скибочки авокадо.5. Сир і помидорыВторой варіант несолодкого вівсяного млинця – це використання звичайного сиру і помідорів.

Тільки тут є нюанси. Сир кладете на блін, коли тільки перевернули його на іншу сторону і він ще знаходиться на сковороді. Накриваєте кришкою.

Даєте можливість сиру розплавитися, після чого знімаєте блін, додати нарізаний помідор і можна приступати до сніданку. А які начинки подобаються вам? Дякую за увагу. Буду вдячна підтримки каналу у вигляді пальця вгору.
Підписатися на канал можна тут.

Related posts

Leave a Comment